Herregud min første konsert i en arena

Please follow and like us:
onpost_follow 12

I livet er det mange første-gangs. Og de siste årene har jeg gjort mye allerede som jeg ikke fikk lov til å gjøre før. I Budskapet var det meste av underholdning forbudt siden det var fra djevelen. Klapping og jubling var idol tilbedelser. Verdslig musikk var helt uaktuelt. Jeg forteller mer om musikk i blogginnlegget “Jeg mistet musikken min, hvor skal jeg begynne?”

Men til slutt kan jeg legge en ting til i min “første gangs” liste. I helgen gikk jeg til min første konsert sammen med datteren min Nathalie. Nathalie har lenge vært en stor fan av Twenty One Pilots. I flere måneder har vi snakket om det og sett frem til konserten. Og til slutt kom dagen vi reiste med fly og var i Oslo siste helg og vi gikk til arena konserten.

Moroa begynte da vi kom tilbake fra vår handletur i Oslo sentrum. Konserten skulle foregå i Telenor Arena på Fornebu, og vi bodde på hotellet rett over gaten. Vi måtte først ta toget fra Oslo S og deretter bussen tilbake til hotellet. Mens vi ventet på bussen, begynte fansen å dukke opp gruppe etter gruppe. Alt i grønt, svart og tapet med gult tape. Kunne ikke ta feil her.. disse var fansene. Alle var så spent og glad, du kunne føle energien og sommerfuglene begynte å bevege i magen.

Nathalie sørget for at jeg ville se ut som en ekte fan. Hun lånte meg en av hennes fan t-skjorter, fortalte meg at jeg måtte ha på meg svarte jeans og tape gul tape på de riktige stedene. Hvis du vil vite mer om hemmeligheten bak det gule tapetet, kan du lese det på PopBuzz.Konserten var fantastisk. De laget virkelig et godt show. Jeg har aldri sett så mange mennesker samlet på ett sted, selv om det bare var halvparten av arenaen som var i bruk. Det var så gøy å se folkemengden hoppe og vifte armene opp og ned, til rytmen til musikken. Du kan føle energien. Det ga en fantastisk følelse av å se Nathalie sitte der med glitrende øyne, se på favorittbandet hennes og sang alle sangene sammen med dem. Det fikk meg til å føle meg så glad og fri. Og nei jeg brukte ikke øreplugger selv når lyden var veldig høyt og det tok 2 timer før min hørsel var normal igjen etterpå. Men det var alt verdt det.

Please follow and like us:
onpost_follow 12

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of